Appareils et accessoires
Vegetable Spring Rolls
Préparation 1h 50min
Total 2h 10min
14 portions
Ingrédients
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
521 kJ /
125 kcal
Lipides
3.5 g
Glucides
21.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Fajitas
1h
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Almond Vegetable Crumble
7h
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2h 20min
Falafel
24h
Galapagos Mocktail
10min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Tom Yum with Prawns
25min
Pistachio Pesto
10min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min