Appareils et accessoires
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Préparation 25min
Total 3h 45min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.1 g
Calories
392 kJ /
93 kcal
Lipides
2.8 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Pitta Bread
2h
Sandwich Bread
3h
Chocolate Bourbons
45min
Hot Cross Buns
3h 50min
Pain d'Epi
2h 40min
Parker Rolls
2h 20min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
White Finger Rolls
3h 30min
Milk Bread
2h 20min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min