Appareils et accessoires
Rhubarb Crumble
Préparation 10min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
almonds30 g
-
unsalted butter soft100 g
-
plain flour200 g
-
sugar150 g
-
vanilla sugar, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)650 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.5 g
Calories
1757 kJ /
420 kcal
Lipides
17 g
Glucides
61.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Rhubarb Fool
1h 10min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Cauliflower Cheese
50min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Bread Sauce
1h 25min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Bara Brith
10h
Ginger Flapjacks
1h 30min
Victoria Sponge
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Toad in the Hole
1h