Confiture de tomates aux épices

Confiture de tomates aux épices

3.9 7 ratings
Prep. 15 min
Total 13 h
4 bocaux

Ingredients

  • 1000 g de tomates coupées en quartiers
  • 2 tranches d'orange
  • 2 tranches de citron jaune
  • 2 tranches de citron vert
  • 1 bâton de cannelle
  • 1 étoile de badiane
  • 2 graines de cardamome
  • 2 c. à café bombées de baies roses
  • 400 g de sucre en poudre
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)

Difficulty

easy


Nutrition per 1 bocal

Protein 2.3 g
Calories 1894 kJ / 446 kcal
Fat 0.8 g
Carbohydrates 105.3 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...