
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 g de parmesan en cubes
- 30 g de persil frais Feuilles et tiges tendres
- 15 g de cèpes séchés
- 1 gousse d'ail
- 285 g champignon shiitaké frais en tranches
- 170 g de bouillon de légumes
- 60 g de beurre non salé en pièces
- 45 g d'huile d'olive vierge extra divisé
- 1 c. à thé sel divisée, plus un supplément pour assaisonner, selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu plus un peu d'assaisonnement, selon le goût
- 1275 g d'eau
- 285 g pâtes sèches, type fettucine
- 30 - 60 g huile parfumée à la truffe blanc, selon le goût
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 691.1 kcal / 2891.5 kJ
- Protein
- 19.2 g
- Fat
- 41.6 g
- Carbohydrates
- 62.5 g
- Fibre
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Sodium
- 9350.3 mg