Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de farine de blé
- 50 g de semoule de blé dur fine
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sucre en poudre, et un peu pour saupoudrer
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel
- huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 785 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Msemen
40 min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Cachir de poulet aux olives
7h
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Pain fenouil tressé
No ratings
Poulet entier et salade de boulgour aux tomates et à la menthe
1h 15min
Sfenj - Donuts
2h 45min