Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 5 g d'aneth frais
- 1 gousse d'ail
- 2 zestes d'orange
- 30 g de câpres au vinaigre
- 50 g de jus d'orange
- 50 g de vin blanc
- 100 g de beurre
- Nutrition
- per 300 g
- Calories
- 3422 kJ / 817 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 15.1 g
- Fat
- 81.6 g
- Saturated Fat
- 51.5 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 724.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Salade de crispy potatoes
1h 6 min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10h 30min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
15 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 min
Tartelette fine aux pommes
3h
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Œufs pochés à la turque
30min
Vinaigrette à la vanille
No ratings