Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de noisettes
- 4 poires bien mûres, non épluchées
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de cognac
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 21.2 g
- Saturated Fat
- 9.4 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodium
- 539.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1h 30min
Beurre bordelais
30 min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Gratin de morue
50 min
Compotée aux lardons
25 min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Financiers au comté
30 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Œuf poché sauce poulette
35 min