![Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1d5edcd42799d92c8112b58ad9ec91b5/Derivates/82bfd7e5c1f247e9d198350b64eae4bf16e8000b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème de noisette
- 50 g de beurre mou
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de poudre de noisette
- 10 g de fécule de maïs
- 5 g de rhum (optional)
- 1 œuf
La brioche feuilletée
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé, T45 et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pincées de sel
- 1 jaune d'œuf
- 2 œuf
- 25 g de beurre, en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 40 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 28.9 g
- Saturated Fat
- 15.7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 91.2 mg
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