Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de farine T55
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g d'eau minérale
- 3 pommes à cuire, épluchées et en morceaux
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 20 g de cassonade
- 175 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradition
15h 25min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâte à pizza
1h
Croissants au beurre
16h 15min
Pain rapide
1h 15min
Pains au chocolat
16h 10min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Tartelette fine aux pommes
3h
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40 min
Brioche Nanterre
4h 15min