Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 165 g de sucre en poudre
- 155 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 110 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 3 citrons jaunes, le zeste et le jus (100 g)
- 2 œufs
- 1 c. à café bombée de fécule de maïs
- 375 g de framboises fraîches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1944 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 27 g
Alternative recipes
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Fraisier
15h
Cake orange-pavot
1h
Curd de clémentine
30 min
Cake au citron
1h 50min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Financiers pistache et framboise
35min
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20 min
Flan sans pâte
6h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min