Tagliatelle fraîches aux cèpes
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.3 (3 ratings)

Ingredients

  • 300 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 ½ c. à café de sel
  • 2 brins de persil frais, équeuté
  • 1 gousse d'ail
  • 150 - 200 g de cèpes frais, émincés
    or 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés
  • farine de blé, pour le plan de travail
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
584.3 kJ / 139.5 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
19 g
Fat
5.3 g
Fibre
1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes