Coupe breizh

Coupe breizh

5.0 4 ratings
Prep. 30 min
Total 12 h
8 portions

Ingredients

Le caramel au beurre salé (la veille)
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    30 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
La crème anglaise
  • de lait
    600 g
  • jaunes d'œufs
    8
  • de sucre en poudre
    100 g
  • gousse de vanille
    1
La glace aux palets bretons
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de biscuits au beurre type palets bretons
    180 g
Le jour même
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    300 g

Nutrition per 1 portion

Calories 649.3 kcal / 2716.8 kJ
Protein 7.6 g
Fat 40.7 g
Carbohydrates 66 g
Fibre 0.3 g
Saturated Fat 23.2 g
Sodium 277.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...