
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de fromage manchego en morceaux
- 160 g d'oignons en morceaux
- 2 gousses d'ail pelées
- 120 g de tomates en quartiers
- 920 g d'escalopes de poulet, sans peau en morceaux (± 3 cm)
- 2 c. à café de sel fin selon vos goûts
- 25 g d'huile neutre
- 250 g d'épis de maïs doux, séchés les grains uniquement
- 200 g de purée de tomates
- 3 piments Poblano frais grillés, pelés, déveinés, en morceaux
- 500 g de tortillas de maïs
- 500 g de crème épaisse
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 442 kcal / 1856 kJ
- Protein
- 30 g
- Fat
- 22 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fibre
- 3 g