Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 873 kJ / 209 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Hachis de poulet et polenta
45min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Tarte au saint-nectaire
50min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min