Babka aux myrtilles
TM6 TM5 TM31

Babka aux myrtilles

3.8 (13 ratings)

Ingredients

  • 50 g d'eau minérale
  • 75 g de lait
  • 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 10 g de fécule de maïs
  • 55 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 citron jaune non traité
  • 45 g de beurre, en morceaux
  • 170 g de myrtilles
  • 15 g d'eau

Nutrition
per 1 pièce
Calories
6204 kJ / 1475 kcal
Protein
44 g
Carbohydrates
260 g
Fat
54 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes