Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 75 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de fécule de maïs
- 55 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 citron jaune non traité
- 45 g de beurre, en morceaux
- 170 g de myrtilles
- 15 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 6204 kJ / 1475 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 260 g
- Fat
- 54 g
In Collections
Alternative recipes
Babka salé au saumon fumé
4h
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Berawecka d'Alsace
3h
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35min
Cruffins américains
3h 50min
Buns à la cannelle
5h
Brioche à la mie filante
1h 45min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5min
Brioche Nanterre
4h 15min