Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g d'eau minérale
- 90 g de lait
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 325 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 25 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
- 125 g de canneberges déshydratées
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 9314 kJ / 2218 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 414 g
- Fat
- 68 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains au lait
1h 45min
Buns à la cannelle
5h
Baguette viennoise
2h 30min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain noir aux graines
2h 45min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Ciabatta italienne
3h 40min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15min
Berawecka d'Alsace
3h
Boule au cacao
6h 20min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50min