Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 tomates séchées
- 12 olives noires
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pâte feuilletée maison de préférence
- 1 œuf, battu
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 294 kJ / 71 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Wraps concombre et saumon fumé
50min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Madeleines basilic-parmesan
30min
Gougères au curry
1h
Feuilletés aux olives
40min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Tarte au thon à la tomate
1h 30min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55min