
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de sel
- 120 g de mozzarella en petits morceaux
- 40 g de tomates séchées émincées
-
50
g de jambon fumé en dés
or 50 g de lardons -
30
g d'olives noires dénoyautées en lamelles
or 30 g d'olives vertes dénoyautées en lamelles - 2 c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées à votre choix (thym, romarin, origan)
- 3 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 620 kcal / 2608 kJ
- Protein
- 23 g
- Fat
- 16 g
- Carbohydrates
- 93 g