Spaghetti alla carbonara
TM6 TM5

Spaghetti alla carbonara

4.4 ( 188 ratings )

Ingredients

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino coupé en morceaux (3 cm) (optional)
  • 150 g de guanciale détaillé en dés (voir Conseils)
    or 150 g de pancetta détaillée en dés (voir "Conseil(s)"))
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • 1 pincée de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Nutrition
per 1 portion
Calories
716.8 kcal / 2999 kJ
Protein
24.2 g
Fat
42.2 g
Carbohydrates
63.5 g
Fibre
2.2 g

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes