Pannacotta à la cerise
TM6 TM5 TM31

Pannacotta à la cerise

4.0 (9 ratings)

Ingredients

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises, coupées en deux

Nutrition
per 1 portion
Calories
1450.2 kJ / 347.8 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
27.2 g
Fat
24 g
Saturated Fat
0.8 g
Fibre
83.5 g
Sodium
16.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes