Pannacotta à la cerise
TM6 TM5 TM31

Pannacotta à la cerise

3.9 ( 11 ratings )

Ingredients

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises coupées en deux

Nutrition
per 1 portion
Calories
347.8 kcal / 1450.2 kJ
Protein
5 g
Fat
24 g
Carbohydrates
27.2 g
Fibre
83.5 g
Saturated Fat
0.8 g
Sodium
16.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes