Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de poudre d'amande
- 25 g de raisins secs
- 25 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 25 g de beurre fondu
- 25 g de pignons de pin
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 50 g de vin blanc
- 1 pincée de sel
- 40 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1130.3 kJ / 269.6 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 34.6 g
- Fat
- 11.1 g
- Saturated Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 67.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cantucci
1h 15min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Pitas grecques
2h 55 min
Baklava doré
25h 25min
Canistrelli
1h
Navettes
2h
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Couronne des rois espagnole
3h
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4h 30min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Cocas niçoises
3h 15min