
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 75 g de beurre et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g de carottes coupées en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à soupe de semoule de blé dur
- 50 g de gruyère râpé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 329 kcal / 1377 kJ
- Protein
- 8 g
- Fat
- 20 g
- Carbohydrates
- 30 g