Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 20 g d'herbes aromatiques fraîches, au choix ou en mélange (ciboulette, basilic, menthe ..), ciselées
-
100
g de fromage blanc, 20% m.g.
or 100 g de yaourt nature - 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 660 kJ / 205 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Marinade yaourt-épices
10min
Tartare de tomate et de poivron
10min
Sauce tartare
10min
Sauce cocktail
10min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Mayonnaise d'avocat
15min
Œufs farcis
30min
Rillettes de thon à la tomate
10min
Coleslaw aux crevettes
10min
Dip au fromage et à la ciboulette
5min