Gaspacho concombre, cumin et gouda
TM5 TM31 TM6

Gaspacho concombre, cumin et gouda

4.4 (25 ratings)

Ingredients

  • 1 gousse d'ail
  • 2 ½ concombres, épluchés et coupés en gros tronçons
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 100 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gouda, coupé en petits dés

Nutrition
per 1 portion
Calories
587 kJ / 141 kcal
Protein
10 g
Carbohydrates
5 g
Fat
9 g
Fibre
2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes