Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de tomates
- 200 g de lait de coco
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- 1 c. à café bombée de coriandre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pointe de couteau de pâte de piment
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de coriandre fraîche, effeuillée et ciselée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 468 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 9.3 g
- Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 1.8 g
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