Gaspacho indien
TM31 TM5 TM6

Gaspacho indien

2.5 (20 ratings)

Ingredients

  • 800 g de tomates
  • 200 g de lait de coco
  • 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
  • 1 c. à café bombée de curry en poudre
  • 1 c. à café bombée de coriandre en poudre
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 1 pointe de couteau de pâte de piment
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 branche de coriandre fraîche, effeuillée et ciselée

Nutrition
per 1 portion
Calories
468 kJ / 112 kcal
Protein
1.8 g
Carbohydrates
9.3 g
Fat
7.7 g
Fibre
1.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes