Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de noix de cajou, salées
- 30 g d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
- 2 pincées de piment en poudre doux
- 150 g de lait entier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 891 kJ / 214 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de courgette au bleu
25min
Crème de pois chiches au lard
30min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Crème de petits pois
40min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Crème de maïs au cumin
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe au lait
20min
Crème de carotte
30min