Compatible versions
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée (zeste et jus)
- 80 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- 160 g de confiture d'oranges amères
- 70 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g de farine de riz bio
- 1 ½ c. à café de levure chimique sans gluten
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1418.8 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 29.7 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 280.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Gâteau à l'orange
1h
Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir
9h 30min
Cake au café et aux noix
1h 10min
Cake au citron vert
1h
Cake à la polenta au citron
1h 15min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1h 10min
Gâteau aux noix
45min
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min