Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 119 mg
Alternative recipes
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuire du riz long complet
55min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Sauce soubise
30min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Cuisson du riz basmati
35 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Dorer 350 g d'échalotes
25min