Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco® (optional)
- 130 g de beurre
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
or 1 c. à café de paprika - 4 jaunes d'œufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 173 g
- Saturated Fat
- 82 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1616 mg
Alternative recipes
Sous-vide joues de porc
8h 30 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce soubise
30min
Fumet de poisson
45min
Sauce américaine
55min
Sauce hollandaise
15 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Mojito à la fraise
15 min