Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
-
1
sachet de levure boulangère sèche
or 10 g de levure boulangère fraîche - 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 10 g d'huile d'olive, et 3 c. à soupe pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 3 tranches de bacon
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1126 kJ / 293 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 11 g
Alternative recipes
Gressins à la roquette et au parmesan
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35min
Sacristains aux olives et au romarin
1h 20min
Crackers aux graines
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Ficelle apéro oignon-olive
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3h 45min
Biscuits apéritif crème et oignon
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