Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 25 - 29 olives noires dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 2 petites aubergines, coupées en tranches
- 4 tomates, coupées en tranches
- 3 courgettes, coupées en tranches
- 8 filets d'anchois à l'huile
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 758 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Pissaladière
2h 10min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Tomates provençales
45min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Caponata sicilienne
55min
Pissaladière classique
2h