Sardines à l'escabèche

Sardines à l'escabèche

4.1 8 ratings
Prep. 20 min
Total 12 h 45 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignons nouveaux
    100 g
  • de carottes coupées en tronçons
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de graines de coriandre
    1 c. à café
  • de vin blanc sec
    300 g
  • d'eau
    150 g
  • de vinaigre de cidre
    90 g
  • de fond de légumes
    2 cubes
  • tours de moulin à poivre 5 baies
    3
  • sardines fraîches entières, vidées et nettoyées levées en filets
    8
  • de ciboulette fraîche ciselés
    20 brins

Nutrition per 1 portion

Calories 176 kcal / 732 kJ
Protein 10.3 g
Fat 12 g
Carbohydrates 5.8 g
Fibre 2.3 g
Saturated Fat 2.3 g
Sodium 438.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...