Gravlax de cabillaud au piment fumé
TM6 TM5

Gravlax de cabillaud au piment fumé

3.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 1 citron jaune (zeste et jus)
  • 1 c. à café de piment chipotle fumé
  • 2 pincées de vanille en poudre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 300 g de sucre en poudre
  • 600 g de gros sel
  • 60 g de whisky
  • 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")

Nutrition
per 1 portion
Calories
489 kJ / 104.2 kcal
Protein
21.2 g
Carbohydrates
2 g
Fat
1 g
Saturated Fat
0.2 g
Fibre
0.3 g
Sodium
1255.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes