Spaghetti aux échalotes et au citron
TM6 TM5

Spaghetti aux échalotes et au citron

4.0 ( 288 ratings )

Ingredients

  • 100 g d'échalotes pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • ½ citron jaune non traité zeste râpé et jus
  • 100 g de vin blanc sec
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1500 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
371 kcal / 1562 kJ
Protein
9 g
Fat
14 g
Carbohydrates
49 g

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes