Spaghetti aux échalotes et au citron
TM5 TM6

Spaghetti aux échalotes et au citron

4.0 (280 ratings)

Ingredients

  • 100 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
  • ½ citron jaune non traité, zeste râpé et jus
  • 100 g de vin blanc sec
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1500 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
1562 kJ / 371 kcal
Protein
9 g
Carbohydrates
49 g
Fat
14 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes