Pâtes complètes, sauce au basilic
TM6 TM5 TM31

Pâtes complètes, sauce au basilic

3.5 (153 ratings)

Ingredients

  • 80 g d'oignon, coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate
  • 5 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
  • 700 g d'eau
  • 300 g de tomates, en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de pâtes sèches, type spaghetti complets
  • 150 g de feta, en cubes

Nutrition
per 1 portion
Calories
1655 kJ / 394 kcal
Protein
15 g
Carbohydrates
49 g
Fat
14 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes