Penne aux champignons et fromage à tartiner
TM5 TM6

Penne aux champignons et fromage à tartiner

2.3 (49 ratings)

Ingredients

  • 10 g de beurre
  • 80 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelle
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de pâtes sèches, type penne
  • 60 g de fromage à tartiner, type Kiri®
  • quelques tiges de ciboulette fraîche, ciselées

Nutrition
per 1 portion
Calories
1780.3 kJ / 425.5 kcal
Protein
12.8 g
Carbohydrates
58.6 g
Fat
15.6 g
Saturated Fat
8.7 g
Fibre
2.8 g
Sodium
122.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes