Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 330 g de farine de blé, et 40 g pour le plan de travail
- 160 g de beurre, coupé en petits dés
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sel
- 200 g de confiture de myrtilles
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Nutrition
- per 1
- Calories
- 1370 kJ / 328 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette viennoise
4h 25min
Beignets au four
2h
Brioches ourson
10h
Petits pains au lait au caramel
4h
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Pain aux raisins
24h
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Le pain bénit
2h 30min