Risotto au chou-fleur

Risotto au chou-fleur

3.9 337 ratings
Prep. 10 min
Total 45 min
6 portions

Ingredients

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de bouquets de chou-fleur
    400 g
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto, type arborio
    200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g

Nutrition per 1 portion

Calories 271 kcal / 1030.3 kJ
Protein 6.7 g
Fat 9.7 g
Carbohydrates 29.2 g
Fibre 1.8 g
Saturated Fat 4.2 g
Sodium 379.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...