Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 180 g de poires, coupées en deux (3 poires env.)
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 40 g de beurre fondu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 467 kJ / 111.7 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 14.7 g
- Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau vapeur à l'orange
40min
Menu bluffant - Bûche marquise au chocolat et pain d'épices
6h 45min
Pastilla poulet-poivron rouge
1h 25min
Les palets roses de Jeanne
1h 15 min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Cheesecake à la vapeur
1h 30min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Feuilletés roulés aux dattes
55 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h