Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 511 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Biscuits au comté
1h
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Muffins pomme-camembert
55min
Tartinade poivron-pomme
25min
Sablés à l'emmental et au carvi
2h 20min