Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
TM6 TM5

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.7 ( 13 ratings )

Ingredients

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 15 g de beurre
  • 200 g d'orge perlé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'asperges vertes
  • 50 g de parmesan en copeaux
  • 4 c. à café bombées de mascarpone

Nutrition
per 1 portion
Calories
340 kcal / 1423 kJ
Protein
12 g
Fat
14 g
Carbohydrates
38 g

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes