Pain perdu au sirop de betterave

Pain perdu au sirop de betterave

4.0 1 rating
Prep. 10 min
Total 1 h 25 min
6 portions

Ingredients

  • de betteraves fanes bio, les tiges et épluchures seulement
    200 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • gousse de vanille
    1
  • de sirop de rose
    30 g
  • de sucre roux
    150 g
  • de pain de campagne rassis
    6 tranches
  • de lait
    400 g
  • œufs
    2
  • de sucre vanillé maison
    10 g
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe
  • de beurre
    20 g

Nutrition per 1 portion

Calories 314 kcal / 1325 kJ
Protein 8 g
Fat 9 g
Carbohydrates 50 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...