Crêpes des îles
TM31 TM5 TM6

Crêpes des îles

4.7 (53 ratings)

Ingredients

La pâte à crêpe

  • 150 g de farine de blé
  • 80 g de sucre en poudre
  • 40 g d'huile de tournesol, et un peu pour la cuisson
  • 300 g de lait de coco
  • 3 œufs
  • 100 g d'eau

La garniture

  • 100 g d'ananas frais, coupé en morceaux
  • 70 g de cassonade
  • 20 g de rhum blanc (optional)
  • 20 g de noix de coco râpée

Nutrition
per 1 portion
Calories
1054 kJ / 251 kcal
Protein
4.3 g
Carbohydrates
27.8 g
Fat
13.4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes