Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Terrine de canard
24h
Bûche de poisson
13h
Gratin de pomme au calvados
45 min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine de poisson
1h
Terrine aux deux poissons
1h