Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche parisienne
24h
Petits pains au muesli
1h 40min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
La brioche familiale
5h
Brioches des Rois au praliné
5h 35min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min
Galette briochée aux pépites de chocolat
4h 50min
Pains au maïs
3h 20min
Brioche au chocolat
5h 15min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45min
Fiadone
55min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min