Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de beurre doux, fondu et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe de miel
- 1 pincée de sel
- 350 g de lait
- 2 c. à café rase d'épices à pain d'épices
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 674.7 kJ / 161.4 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche au potiron
3h 45min
Gâteau "Petit Duc"
30min
Galette au beurre
1h
Pudding vapeur
1h
Le pain bannique
30min
Gâteau aux épices et limoncello
40min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Biscuits aux épices et au miel
3h 40 min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Cake à l'ananas
55min
Riz au lait de riz
35min