Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à crêpe
- 240 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 400 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, fondu
La garniture
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 50 g de sucre glace maison
- 100 g de fruits rouges variés frais ou surgelées
- 400 g de fruits rouges variés frais ou de fruits rouges surgelés préalablement décongelés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1712.2 kJ / 408.1 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 36.9 g
- Fat
- 24.6 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Fraiseburgers
2h 45min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30 min
Baba à la noix de coco
2h
Le rose-framboise
5h
Chocolat hot brandy
15min
Galette magique des Rois
3h 15min
Chocolat blanc chaud
15min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Charlotte chocolat-coco
12h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min