Caponata sicilienne
TM5 TM31 TM6

Caponata sicilienne

4.5 (117 ratings)

Ingredients

  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe de cassonade
  • 70 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour les pignons
  • 50 g de branche de céleri en dés
  • 150 g d'oignons grelot surgelés
  • 400 g d'aubergines avec la peau, en dés de 2 cm
  • 25 g de concentré de tomate
  • 50 g de raisins secs
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 c. à soupe de pignons de pin
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure

Nutrition
per 1 portion
Calories
750 kJ / 181 kcal
Protein
2 g
Carbohydrates
14 g
Fat
13 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes