Saint-Jacques en nage épicée

Saint-Jacques en nage épicée

4.0 106 ratings
Prep. 10 min
Total 25 min
4 portions

Ingredients

  • 10 g gingembres frais pelé
  • 100 g de carottes coupées en tronçons
  • 30 g d'échalote coupée en 4
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 120 g de brocoli, détaillé en bouquets
  • ½ c. à café de quatre-épices
  • 200 g de crème de coco
  • sel
  • poivre moulu
  • 420 g de noix de saint-jacques

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 24 g
Calories 999 kJ / 239 kcal
Fat 12 g
Carbohydrates 9 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...